Burçlar Ve Makyaj İlişkisi - Çağatay Yolda

Çağatay Yolda
Destek Oyun Video Gruplar Forum Ana Sayfa

Go Back   Çağatay Yolda > YAŞAM & İNSAN > BURÇLAR & RÜYALAR > BURÇLARA DAİR HER ŞEY

Seçenekler Stil
Alt 08-02-2010, 13:21   #1
elifece
Özel

elifece - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Adım: Elif ece
Son Aktivite: Bugün 09:24
Mesleğim:Tekstil
Teşekkür: 1,198
694 Mesajına 1,481 kez Teşekkür Aldı.
Ruh Halim:
Tecrübe Puanı: 57
elifece herkes onun adını bilirelifece herkes onun adını bilirelifece herkes onun adını bilirelifece herkes onun adını bilirelifece herkes onun adını bilirelifece herkes onun adını bilirelifece herkes onun adını bilirelifece herkes onun adını bilirelifece herkes onun adını bilirelifece herkes onun adını bilirelifece herkes onun adını bilir
Standart Burçlar Ve Makyaj İlişkisi

Ateş grubu iddialı

Koç Aslan ve Yay bu grubun temsilcileri. Ateş grubu kadınları dikkat çekmeyi ve çekiciliklerini ön plana çıkarmayı seviyorlar. Fark edilmek en büyük tutkuları. Makyajlarında da dikkat çekici çizgileri ve renkleri kullanmal arı gerekiyor . Ateş grubu kadınlarının rengi kırmızı ve siyah. Gözlerde siyah far ve kalem kullanmal arı öneriliyor. Eye-liner göz makyajının vazgeçilmez ürünü. Gölgelemelerde beyaz farlar çok işlerine yarıyor. Rujda ve allıkta kırmızı tonları tercih ederlerse içlerindeki dikkat çekme isteğini tatmin edebilirler.

Su grubu sezgisel

Yengeç Akrep ve Balık bu grubun burçları. Grubun rengi yeşil. Sezgilerin ve içgüdülerin temsilcisi su grubu yeşilin her tonunu kullanabiliyor. Özellikle nil yeşili kullandıklarında daha gizemli mesajlar verebilirler. Göz makyajında vazgeçemeyecekleri kahverengi kalemler ve beyaz farlarla yapılmış gölgeler. Çocuksu tenlerine şeftali rengi allık kullanmaları gerekiyor . Ruj seçiminde ise pembenin bütün tonları ayrıca oranj su grubu kadınlarının kullanması gereken renkler.

Hava grubu bağımsız

Hava grubunun burçları olan İkizler Terazi ve Kova özgürlüğün ve bağımsızlığın temsilcileri. Hava grubu kadınlarının rengi mavi ve pembe. Gözlerde maviden laciverte kadar her tonu rahatlıkla kullanabi liyorlar. Yanaklarda ise pembe allık ciltlerine ışıltı katıyor. Ruj seçiminde de yine pembe ve tonları ağırlık kazanıyor.

Toprak grubu sakin

Toprak grubu kadınları sakin ve evcimen tabiyatlı. Boğa Başak ve Oğlak bu gruptan. Abartıyı sevmiyor ve sadeliği tercih ediyorlar . Makyajda da sade ve göze çarpmayan renkleri uygulamal arı gerekiyor . Kahvereng i toprak grubunun rengi. Yüzün her kısmında kahvereng iyi rahatlıkla kullanabi lirler. Farlar allıklar rujlar hep bu rengin hakimiyet inde. Pastel tonlardan seçecekleri makyaj malzemele ri kullanmal arı öneriliyor. Açık tenliler şeftali tonlarını da makyajlarında uygulayabiliyorlar .

''Alıntı''
Alt 08-02-2010, 14:53   #2
leylim
Gezgin

leylim - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Adım: Leyla ŞAHİN
Son Aktivite: 02-09-2010 11:38
Mesleğim:Muhasebe & Finans
Teşekkür: 1,703
594 Mesajına 2,203 kez Teşekkür Aldı.
Ruh Halim:
Tecrübe Puanı: 22
leylim çölde su gibi maşallahleylim çölde su gibi maşallahleylim çölde su gibi maşallahleylim çölde su gibi maşallahleylim çölde su gibi maşallah

Toprak grubu bir BAŞAK olarak bence çok doğru yazmışlar.Kahverengi tonları ve bronz benim rengim + şeftali tonlarıda cici oluyor
leylim Teşekkürler:
Alt 08-02-2010, 15:36   #3
nejla28
Özel

nejla28 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Adım: Nejla
Son Aktivite: Bugün 02:42
Mesleğim:Halkla İlişkiler Müşteri Temsilcisi
Teşekkür: 2,998
1,020 Mesajına 3,067 kez Teşekkür Aldı.
Ruh Halim:
Tecrübe Puanı: 32
nejla28 afferin iyi işler yapıyornejla28 afferin iyi işler yapıyornejla28 afferin iyi işler yapıyornejla28 afferin iyi işler yapıyornejla28 afferin iyi işler yapıyornejla28 afferin iyi işler yapıyornejla28 afferin iyi işler yapıyor

Alıntı:
leylim Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Toprak grubu bir BAŞAK olarak bence çok doğru yazmışlar.Kahverengi tonları ve bronz benim rengim + şeftali tonlarıda cici oluyor
bir başak burcu olarak aynen katılıyorum bencede doğru
nejla28 Teşekkürler:
Alt 08-02-2010, 21:10   #4
Sinemm
Sohbet & Muhabbet & Gezi & Türkiye
2007 En Anlayışlı Üye 2.si 2008, 2009 En İyi Yönetici 2.si

Sinemm - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Adım: Sinem
Son Aktivite: Dün 22:24
Mesleğim:İşletme
Teşekkür: 1,940
784 Mesajına 2,553 kez Teşekkür Aldı.
Ruh Halim:
Tecrübe Puanı: 113
Sinemm değerli bir mücevher oSinemm değerli bir mücevher oSinemm değerli bir mücevher oSinemm değerli bir mücevher oSinemm değerli bir mücevher oSinemm değerli bir mücevher oSinemm değerli bir mücevher oSinemm değerli bir mücevher oSinemm değerli bir mücevher oSinemm değerli bir mücevher oSinemm değerli bir mücevher o

Toprak grubu sakin

Toprak grubu kadınları sakin ve evcimen tabiyatlı. Boğa Başak ve Oğlak bu gruptan. Abartıyı sevmiyor ve sadeliği tercih ediyorlar . Makyajda da sade ve göze çarpmayan renkleri uygulamal arı gerekiyor . Kahvereng i toprak grubunun rengi. Yüzün her kısmında kahvereng iyi rahatlıkla kullanabi lirler. Farlar allıklar rujlar hep bu rengin hakimiyet inde. Pastel tonlardan seçecekleri makyaj malzemele ri kullanmal arı öneriliyor. Açık tenliler şeftali tonlarını da makyajlarında uygulayabiliyorlar .

Doğru tespitler
Sinemm size Teşekkür Edenler:
Alt 08-02-2010, 21:59   #5
gönül sultanı
Sadık Üye

gönül sultanı - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Adım: Gönül
Son Aktivite: Bugün 00:12
Mesleğim:Öğrenci-sınıf öğretmenliği
Teşekkür: 675
392 Mesajına 642 kez Teşekkür Aldı.
Ruh Halim:
Tecrübe Puanı: 25
gönül sultanı üstün bir duruşu vargönül sultanı üstün bir duruşu var

Bende bir aslan burcu olarak yazılanlara katılıyorum
gönül sultanı size Teşekkür Edenler:
Alt 08-02-2010, 22:38   #6
Müge
Özel

Müge - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Adım: Müge
Son Aktivite: Dün 11:04
Mesleğim:Öğrenci
Teşekkür: 793
226 Mesajına 594 kez Teşekkür Aldı.
Ruh Halim:
Tecrübe Puanı: 40
Müge çölde su gibi maşallahMüge çölde su gibi maşallahMüge çölde su gibi maşallahMüge çölde su gibi maşallahMüge çölde su gibi maşallahMüge çölde su gibi maşallah

yalan küllüyen yalaaan
ne makyaj yapmayı severim ne de siyah ve kırmızıyı
Müge size Teşekkür Edenler:
Alt 10-02-2010, 11:36   #7
twettywoman
Özel
2008 En İyi Avatar 2.si.

twettywoman - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Adım: --ZeYnEp--
Son Aktivite: Dün 23:47
Mesleğim:yönetici asistanı/ihale departmanı
Teşekkür: 1,093
708 Mesajına 1,596 kez Teşekkür Aldı.
Ruh Halim:
Tecrübe Puanı: 102
twettywoman popülerliği nirvanaya ulaştı.twettywoman popülerliği nirvanaya ulaştı.twettywoman popülerliği nirvanaya ulaştı.twettywoman popülerliği nirvanaya ulaştı.twettywoman popülerliği nirvanaya ulaştı.twettywoman popülerliği nirvanaya ulaştı.twettywoman popülerliği nirvanaya ulaştı.twettywoman popülerliği nirvanaya ulaştı.twettywoman popülerliği nirvanaya ulaştı.twettywoman popülerliği nirvanaya ulaştı.twettywoman popülerliği nirvanaya ulaştı.

Hava grubunun burçları olan İkizler Terazi ve Kova özgürlüğün ve bağımsızlığın temsilcileri. Hava grubu kadınlarının rengi mavi ve pembe. Gözlerde maviden laciverte kadar her tonu rahatlıkla kullanabi liyorlar. Yanaklarda ise pembe allık ciltlerine ışıltı katıyor. Ruj seçiminde de yine pembe ve tonları ağırlık kazanıyor

fena değil tahminler ruj konusunda ise tamamen haklı pembe ve uçuk tonlar tam bana göre
twettywoman size Teşekkür Edenler:
Alt 10-02-2010, 16:17   #8
pınarcan
Gezgin

pınarcan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Adım: Hnd
Son Aktivite: 04-09-2010 00:17
Mesleğim:İş süreçleri geliştirme -lojistik
Teşekkür: 45
39 Mesajına 136 kez Teşekkür Aldı.
Ruh Halim:
Tecrübe Puanı: 12
pınarcan yolun daha çok başında

Toprak grubu kadınları sakin ve evcimen tabiyatlı. Boğa Başak ve Oğlak bu gruptan. Abartıyı sevmiyor ve sadeliği tercih ediyorlar . Makyajda da sade ve göze çarpmayan renkleri uygulamal arı gerekiyor . Kahvereng i toprak grubunun rengi. Yüzün her kısmında kahvereng iyi rahatlıkla kullanabi lirler. Farlar allıklar rujlar hep bu rengin hakimiyet inde. Pastel tonlardan seçecekleri makyaj malzemele ri kullanmal arı öneriliyor. Açık tenliler şeftali tonlarını da makyajlarında uygulayabiliyorlar

çok doğru
pınarcan size Teşekkür Edenler:
Alt 10-02-2010, 16:58   #9
demre1995
Edebiyat

demre1995 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Adım: Şebnem
Son Aktivite: Dün 15:05
Mesleğim:Elektrik Teknik Ressamı
Teşekkür: 4,678
1,170 Mesajına 4,166 kez Teşekkür Aldı.
Ruh Halim:
Tecrübe Puanı: 41
demre1995 herkes onun adını bilirdemre1995 herkes onun adını bilirdemre1995 herkes onun adını bilirdemre1995 herkes onun adını bilirdemre1995 herkes onun adını bilirdemre1995 herkes onun adını bilirdemre1995 herkes onun adını bilirdemre1995 herkes onun adını bilirdemre1995 herkes onun adını bilirdemre1995 herkes onun adını bilir

Doğru tespit

Toprak grubu sakin

demre1995 size Teşekkür Edenler:
Alt 15-02-2010, 00:04   #10
hazalım
Yasaklanmış Üye

hazalım - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Adım: S.Hazal Güleç
Son Aktivite: Dün 21:05
Mesleğim:Wellness kişisel danışmanı+reklam
Teşekkür: 1,015
340 Mesajına 859 kez Teşekkür Aldı.
Ruh Halim:
Tecrübe Puanı: 0
hazalım görkemli bir geleceği varhazalım görkemli bir geleceği varhazalım görkemli bir geleceği varhazalım görkemli bir geleceği varhazalım görkemli bir geleceği varhazalım görkemli bir geleceği varhazalım görkemli bir geleceği varhazalım görkemli bir geleceği varhazalım görkemli bir geleceği varhazalım görkemli bir geleceği varhazalım görkemli bir geleceği var

Ateş grubu iddialı

Aslan; bu grubun temsilcileri. Ateş grubu kadınları dikkat çekmeyi ve çekiciliklerini ön plana çıkarmayı seviyorlar. Fark edilmek en büyük tutkuları. Makyajlarında da dikkat çekici çizgileri ve renkleri kullanmal arı gerekiyor . Ateş grubu kadınlarının rengi kırmızı ve siyah. Gözlerde siyah far ve kalem kullanmal arı öneriliyor. Eye-liner göz makyajının vazgeçilmez ürünü. Gölgelemelerde beyaz farlar çok işlerine yarıyor. Rujda ve allıkta kırmızı tonları tercih ederlerse içlerindeki dikkat çekme isteğini tatmin edebilirler.

Gözde siyah güzel oluyor ama genelde yükselnim akrep yeşil ve portakal rengi tonlarını kullanıyorum.Kırmızı ruj severim ama özel günlerde.

Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)

Seçenekler
Stil