![]() |
|
|
|
|
#1 |
|
Özel
Adım: Elif ece Üyelik tarihi: 21 Nov 2008
Son Aktivite: Bugün 09:24
Mesleğim:Tekstil
Teşekkür: 1,198
694 Mesajına 1,481 kez Teşekkür Aldı.
Ruh Halim:
Tecrübe Puanı: 57
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Ateş grubu iddialı Koç Aslan ve Yay bu grubun temsilcileri. Ateş grubu kadınları dikkat çekmeyi ve çekiciliklerini ön plana çıkarmayı seviyorlar. Fark edilmek en büyük tutkuları. Makyajlarında da dikkat çekici çizgileri ve renkleri kullanmal arı gerekiyor . Ateş grubu kadınlarının rengi kırmızı ve siyah. Gözlerde siyah far ve kalem kullanmal arı öneriliyor. Eye-liner göz makyajının vazgeçilmez ürünü. Gölgelemelerde beyaz farlar çok işlerine yarıyor. Rujda ve allıkta kırmızı tonları tercih ederlerse içlerindeki dikkat çekme isteğini tatmin edebilirler. Su grubu sezgisel Yengeç Akrep ve Balık bu grubun burçları. Grubun rengi yeşil. Sezgilerin ve içgüdülerin temsilcisi su grubu yeşilin her tonunu kullanabiliyor. Özellikle nil yeşili kullandıklarında daha gizemli mesajlar verebilirler. Göz makyajında vazgeçemeyecekleri kahverengi kalemler ve beyaz farlarla yapılmış gölgeler. Çocuksu tenlerine şeftali rengi allık kullanmaları gerekiyor . Ruj seçiminde ise pembenin bütün tonları ayrıca oranj su grubu kadınlarının kullanması gereken renkler. Hava grubu bağımsız Hava grubunun burçları olan İkizler Terazi ve Kova özgürlüğün ve bağımsızlığın temsilcileri. Hava grubu kadınlarının rengi mavi ve pembe. Gözlerde maviden laciverte kadar her tonu rahatlıkla kullanabi liyorlar. Yanaklarda ise pembe allık ciltlerine ışıltı katıyor. Ruj seçiminde de yine pembe ve tonları ağırlık kazanıyor. Toprak grubu sakin Toprak grubu kadınları sakin ve evcimen tabiyatlı. Boğa Başak ve Oğlak bu gruptan. Abartıyı sevmiyor ve sadeliği tercih ediyorlar . Makyajda da sade ve göze çarpmayan renkleri uygulamal arı gerekiyor . Kahvereng i toprak grubunun rengi. Yüzün her kısmında kahvereng iyi rahatlıkla kullanabi lirler. Farlar allıklar rujlar hep bu rengin hakimiyet inde. Pastel tonlardan seçecekleri makyaj malzemele ri kullanmal arı öneriliyor. Açık tenliler şeftali tonlarını da makyajlarında uygulayabiliyorlar .''Alıntı'' |
|
|
|
#2 |
|
Gezgin
Adım: Leyla ŞAHİN Üyelik tarihi: 16 Jul 2009
Son Aktivite: 02-09-2010 11:38
Mesleğim:Muhasebe & Finans
Teşekkür: 1,703
594 Mesajına 2,203 kez Teşekkür Aldı.
Ruh Halim:
Tecrübe Puanı: 22
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Toprak grubu bir BAŞAK olarak
bence çok doğru yazmışlar.Kahverengi tonları ve bronz benim rengim + şeftali tonlarıda cici oluyor
|
|
|
|
#3 |
|
Özel
Adım: Nejla Üyelik tarihi: 19 Oct 2009
Son Aktivite: Bugün 02:42
Mesleğim:Halkla İlişkiler Müşteri Temsilcisi
Teşekkür: 2,998
1,020 Mesajına 3,067 kez Teşekkür Aldı.
Ruh Halim:
Tecrübe Puanı: 32
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
|
#4 |
|
Sohbet & Muhabbet & Gezi & Türkiye
Adım: Sinem Üyelik tarihi: 29 May 2006
Son Aktivite: Dün 22:24
Mesleğim:İşletme
Teşekkür: 1,940
784 Mesajına 2,553 kez Teşekkür Aldı.
Ruh Halim:
Tecrübe Puanı: 113
Toprak grubu sakin
Toprak grubu kadınları sakin ve evcimen tabiyatlı. Boğa Başak ve Oğlak bu gruptan. Abartıyı sevmiyor ve sadeliği tercih ediyorlar . Makyajda da sade ve göze çarpmayan renkleri uygulamal arı gerekiyor . Kahvereng i toprak grubunun rengi. Yüzün her kısmında kahvereng iyi rahatlıkla kullanabi lirler. Farlar allıklar rujlar hep bu rengin hakimiyet inde. Pastel tonlardan seçecekleri makyaj malzemele ri kullanmal arı öneriliyor. Açık tenliler şeftali tonlarını da makyajlarında uygulayabiliyorlar . Doğru tespitler |
|
| Sinemm size Teşekkür Edenler: |
|
|
#5 |
|
Sadık Üye
Adım: Gönül Üyelik tarihi: 30 Jun 2009
Son Aktivite: Bugün 00:12
Mesleğim:Öğrenci-sınıf öğretmenliği
Teşekkür: 675
392 Mesajına 642 kez Teşekkür Aldı.
Ruh Halim:
Tecrübe Puanı: 25
![]() ![]() |
Bende bir aslan burcu olarak yazılanlara katılıyorum
|
|
| gönül sultanı size Teşekkür Edenler: |
|
|
#6 |
|
Özel
Adım: Müge Üyelik tarihi: 15 Jul 2008
Son Aktivite: Dün 11:04
Mesleğim:Öğrenci
Teşekkür: 793
226 Mesajına 594 kez Teşekkür Aldı.
Ruh Halim:
Tecrübe Puanı: 40
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
yalan küllüyen yalaaan
ne makyaj yapmayı severim ne de siyah ve kırmızıyı |
|
| Müge size Teşekkür Edenler: |
|
|
#7 |
|
Özel
Adım: --ZeYnEp-- Üyelik tarihi: 18 Dec 2007
Son Aktivite: Dün 23:47
Mesleğim:yönetici asistanı/ihale departmanı
Teşekkür: 1,093
708 Mesajına 1,596 kez Teşekkür Aldı.
Ruh Halim:
Tecrübe Puanı: 102
Hava grubunun burçları olan İkizler
Terazi ve Kova özgürlüğün ve bağımsızlığın temsilcileri. Hava grubu kadınlarının rengi mavi ve pembe. Gözlerde maviden laciverte kadar her tonu rahatlıkla kullanabi liyorlar. Yanaklarda ise pembe allık ciltlerine ışıltı katıyor. Ruj seçiminde de yine pembe ve tonları ağırlık kazanıyorfena değil tahminler ruj konusunda ise tamamen haklı pembe ve uçuk tonlar tam bana göre |
|
| twettywoman size Teşekkür Edenler: |
|
|
#8 |
|
Gezgin
Adım: Hnd Üyelik tarihi: 10 Nov 2009
Son Aktivite: 04-09-2010 00:17
Mesleğim:İş süreçleri geliştirme -lojistik
Teşekkür: 45
39 Mesajına 136 kez Teşekkür Aldı.
Ruh Halim:
Tecrübe Puanı: 12
![]() |
Toprak grubu kadınları sakin ve evcimen tabiyatlı. Boğa Başak ve Oğlak bu gruptan. Abartıyı sevmiyor ve sadeliği tercih ediyorlar . Makyajda da sade ve göze çarpmayan renkleri uygulamal arı gerekiyor . Kahvereng i toprak grubunun rengi. Yüzün her kısmında kahvereng iyi rahatlıkla kullanabi lirler. Farlar allıklar rujlar hep bu rengin hakimiyet inde. Pastel tonlardan seçecekleri makyaj malzemele ri kullanmal arı öneriliyor. Açık tenliler şeftali tonlarını da makyajlarında uygulayabiliyorlar
çok doğru |
|
| pınarcan size Teşekkür Edenler: |
|
|
#9 |
|
Edebiyat
Adım: Şebnem Üyelik tarihi: 23 Apr 2009
Son Aktivite: Dün 15:05
Mesleğim:Elektrik Teknik Ressamı
Teşekkür: 4,678
1,170 Mesajına 4,166 kez Teşekkür Aldı.
Ruh Halim:
Tecrübe Puanı: 41
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Doğru tespit
Toprak grubu sakin Toprak grubu kadınları sakin ve evcimen tabiyatlı. Boğa Başak ve Oğlak bu gruptan. Abartıyı sevmiyor ve sadeliği tercih ediyorlar . Makyajda da sade ve göze çarpmayan renkleri uygulamal arı gerekiyor . Kahvereng i toprak grubunun rengi. Yüzün her kısmında kahvereng iyi rahatlıkla kullanabi lirler. Farlar allıklar rujlar hep bu rengin hakimiyet inde. Pastel tonlardan seçecekleri makyaj malzemele ri kullanmal arı öneriliyor. Açık tenliler şeftali tonlarını da makyajlarında uygulayabiliyorlar . |
|
| demre1995 size Teşekkür Edenler: |
|
|
#10 |
|
Yasaklanmış Üye
Adım: S.Hazal Güleç Üyelik tarihi: 17 Dec 2007
Son Aktivite: Dün 21:05
Mesleğim:Wellness kişisel danışmanı+reklam
Teşekkür: 1,015
340 Mesajına 859 kez Teşekkür Aldı.
Ruh Halim:
Tecrübe Puanı: 0
Ateş grubu iddialı Aslan; bu grubun temsilcileri. Ateş grubu kadınları dikkat çekmeyi ve çekiciliklerini ön plana çıkarmayı seviyorlar. Fark edilmek en büyük tutkuları. Makyajlarında da dikkat çekici çizgileri ve renkleri kullanmal arı gerekiyor . Ateş grubu kadınlarının rengi kırmızı ve siyah. Gözlerde siyah far ve kalem kullanmal arı öneriliyor. Eye-liner göz makyajının vazgeçilmez ürünü. Gölgelemelerde beyaz farlar çok işlerine yarıyor. Rujda ve allıkta kırmızı tonları tercih ederlerse içlerindeki dikkat çekme isteğini tatmin edebilirler. Gözde siyah güzel oluyor ama genelde yükselnim akrep yeşil ve portakal rengi tonlarını kullanıyorum.Kırmızı ruj severim ama özel günlerde. |
|
![]() |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|