İstanbul Gece Hayatı... - Sayfa 12 - Çağatay Yolda

Çağatay Yolda
Destek Oyun Video Gruplar Forum Ana Sayfa

Go Back   Çağatay Yolda > YAŞAM & İNSAN > MODA & MAKYAJ & EĞLENCE & GECE HAYATI. > GECE HAYATI & EĞLENCE

Seçenekler Stil
Alt 06-03-2009, 13:17   #221
supat
Özel

supat - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Adım: Fatih
Son Aktivite: 03-09-2010 22:15
Mesleğim:Finans
Teşekkür: 61
116 Mesajına 197 kez Teşekkür Aldı.
Ruh Halim:
Tecrübe Puanı: 34
supat çölde su gibi maşallahsupat çölde su gibi maşallahsupat çölde su gibi maşallahsupat çölde su gibi maşallahsupat çölde su gibi maşallahsupat çölde su gibi maşallah

HAVANA CLUB sunar
KÜBA’NIN EFSANE GÖSTERİSİ BUENA VISTA Dünya Turnesi kapsamında Istanbul’da

10 Nisan Cuma gecesi@ HILTON CONVENTION
Latin Djlerle gösteri sonrası eğlenceye devam..
[Linkleri görebilmek için üye olmaniz gerekmektedir. Hizli üye olmak için tiklayiniz!!]

Sıcak ritimler ,eşsiz danslar,egzotik güzellikler ve rüya gibi melodiler sizleri Küba gecelerinin heyecanlı ve keyif dolu atmosferinde unutulmaz bir tura çıkaracak .

Kendinizi Kübaya özgü o müthiş yaşam enerjisi ve coşkusuyla Karayip adalarının huzur dolu sahillerinde dans ederken bulacaksınız..

Nasıl mı olacak ?
Eşsiz ve orijinal Kübalı karakterler ,Dünyanın en iyi Kübalı şarkıcıları ve sıradışı dansçılar benzersiz sahne performansı ve nefes kesici ışık showları Kübanın ateşi ve neşesiyle..ve karşınızda Efsanevi Buena Vista gösterisi

Dünyanın en çok tüketilen romu HAVANA CLUB Ana Sponsorluğunda 10 Nisan Cuma gecesi İstanbul’da performans gösterecek olan BUENA VISTA ;dans ve müzik dolu unutulmaz bir gece yaşatmak üzere UNILIFE Organizasyonu ile Dünya Turnesi kapsamında İstanbul’da

1. Kategori: 112,00 TL
2. Kategori: 89,00 TL
3. Kategori: 67,00 TL
4. Kategori: 45,00 TL Ayakta

18 yaş sınırı vardır.
- 18 yaş altı izleyiciler ebeveynleri ile birlikte etkinliğe katılabilirler ve bilete tabidir.
- Kapı Açılış Saati 21.00
- Biletlere 1 Havana Club Rom ikramı dahildir.

* ben biletimi ayakta aldım ..

Konu supat tarafından (06-03-2009 Saat 13:24 ) değiştirilmiştir..
Alt 06-03-2009, 19:45   #222
supat
Özel

Ruh Halim:
supat çölde su gibi maşallahsupat çölde su gibi maşallahsupat çölde su gibi maşallahsupat çölde su gibi maşallahsupat çölde su gibi maşallahsupat çölde su gibi maşallah

PASION DE BUENA VISTA’NIN YILDIZLARI

[Linkleri görebilmek için üye olmaniz gerekmektedir. Hizli üye olmak için tiklayiniz!!]

MAIDA CASTANEDA

1941 yılında, Sierra Meastra’nın küçük bir kasabası olan Guisa’da ,kasabanın en büyük orkestrasının yönetmeni ve şefinin kızı olarak dünyaya geldi .Babasının sayesinde ,müziğe olan tutkusunu keşfeden ve kısa bir süre sonra Küba’nın en ünlü kompozitorü ve Ernest Hemingway’ın en sevdiği parçanın yazarı Bennie Morae’yle yolları kesişti .

Gelecek vaad eden bu genç kızın inanılmaz müzik yeteneğinden çok etkilenen Bennie Morae ona eğtim hayatı boyunca her türlü desteği sağladı .

1989 yılında Original De Manzanillo festivalinde İbrahim Ferrer ile ilk kez aynı sahneyi paylaşması ,Maida Castaneda’ya Ferrerin ölümüne dek sürecek olan bir dostluğun kapısını açtı .

Sahnede geçirdiği yıllar boyunca sürekli Omara Portuondo’nun en büyük rakibi olarak gösterilen sanatçı kariyeri boyunca 23 ödülün sahibi oldu .

Maida Castaneda Dünyanın dört bir yanında verdiği konserlerde izleyicilerine Küba kültürü ve yaşam tarzını en iyi şekilde yansıtarak onlara Küba yaşam coşkusunu aşılamayı başardı

TOMAS SANCHEZ

1948 yılında müzisyen bir babanın dördüncü çocuğu olarak dünyaya geldi..Küba müziğinin ritimleri ve neşe dolu melodileriyle dolu bir çocukluk geçiren Tomas Sanchez kısa bir zaman sonra „Müziğin Tüm Hayatı „olacağını anlamıştı .

Congas(Küba müziğine özgü bir davul) ve Trampet çalmaya başlayarak Sierra Maestra gibi birçok fakli grupta performans gösteren Tomas Sanchezin 1980’lerde Compay Segundo ile gerçekleştirdiği 50 konserlik yolculuk tüm kariyerini derinden etkiledi,çünkü Compay Segundo’nun efsanevi ve unutulmaz parçası „Chan Chan“ bu turnede doğmuştu.

Tomaz Sanchez ,tüm Dünyada „Chan Chan“i telif hakkı ödemeden çalma hakkına sahip tek sanatçıdır.

PACHIN INOCENCIO

1933 yılında doğan anne ve babasının sahne performanslarının sahnenin yanındaki beşiğinde dinleyerek büyüyen Pachin ,ailesinin söylediğine göre dünyanın en mutlu bebeğiydi
Müziğin büyüsüne 6 gibi erken bir yaşta kapılan Pachin önce perküsyon çalmaya başladı ancak kısa bir süre sonra annesinin şarkı söyleme tutkusuna kapıldı.Henüz 10 yaşındayken aşıklarının kalbini çalmaya çalışan Kübalı gençlere birkaç peso karşılığında ,sevgililerinin balkonlarının önünde en güzel serenatları söylemeye başlamıştı bile .

Müzik eğitimi boyunca sadece şarkı söyleme yeteneğini geliştirmekle kalmayan Pachin,aynı zamanda Küba müziğinin tüm enstrümanlarını da çalmayı öğrenerek tüm hayatı boyunca hepsini başarılı bir şekilde çalmaya devam etti.

13 yaşındayken o sıralar 19 yaşında olan İbrahim Ferrer ile dost olan sanatçı ,yıllar boyunca İbrahim Ferrer ile aynı sahneyi paylaştı ..

Omara Portuonda da Pachin’in arkadaşlarından birisidir .Santiago De Cuba festivalinde birlikte gerçekleştirdikleri unutulmaz düet performans festival katılımcılarını çılgına çevirnişti.

ANTONI CASTRO

"La Idea" grubunun yaratıcısı ve solisti olan Antoni 1967’de dünyaya geldi.Müthiş bir Tres-Gitar sanatçısı ve Perküsyon virtüözü olan büyükannesi Antoni’yi henüz bir çocukken müzik diyarı Kübaya götürdü.

Antoni 3 yaşındayken büyükannesi ve büyükbabasının performanslarında dans ediyordu ,9 yaşındayken bass-gitar çalmaya başlayan sanatçı 15 yaşında tüm ömrü boyunca sürecek aşkları piyano ve trompetle tanıştı.

İbrahim Ferrer ve Ruben Gonzales gibi Küba yıldızlarıyla gerçekleştirdiği sayısız performans yanında Latin güzel Gloria Estefanın Küba turnesinde de kendisine eşlik etti.
Alt 26-03-2009, 16:31   #223
supat
Özel

Ruh Halim:

hatırlatayım dedim...
Alt 29-11-2009, 14:11   #224
Mine
Özel
2008 En Süslü Üye 3.sü.

Mine - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Adım: Mine
Son Aktivite: Bugün 12:25
Mesleğim:artık bir mezun :)
Teşekkür: 386
341 Mesajına 632 kez Teşekkür Aldı.
Tecrübe Puanı: 90
Mine forum seninle gurur duyuyorMine forum seninle gurur duyuyorMine forum seninle gurur duyuyorMine forum seninle gurur duyuyorMine forum seninle gurur duyuyorMine forum seninle gurur duyuyorMine forum seninle gurur duyuyorMine forum seninle gurur duyuyorMine forum seninle gurur duyuyorMine forum seninle gurur duyuyorMine forum seninle gurur duyuyor

Alıntı:
lirika Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
İstanbul Taksim'de 360da gidilmesi gereken elit mekanlardan İstanbul'u 360 derece görmek isteyenlere tavsiye edilir.

özellikle kahvesi çok güzell
Kesinlikle katılıyorum 360 gündüzü ayrı güzel, gecesi ayrı güzel ve hafta sonu eğlencesi ap ayrı güzel

Akaretlerdeki Al Jamal da bir harika..zaten ilk önce iç dekorasyonuna insan bir hayran kalıyor, oryantel tarzında çok güzel bir ambians yaratılmış...
Alt 04-12-2009, 14:25   #225
petite
Moda

petite - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Adım: Güneş
Son Aktivite: 01-09-2010 12:58
Mesleğim:Big Boss
Teşekkür: 540
634 Mesajına 1,345 kez Teşekkür Aldı.
Tecrübe Puanı: 79
petite herkes onun adını bilirpetite herkes onun adını bilirpetite herkes onun adını bilirpetite herkes onun adını bilirpetite herkes onun adını bilirpetite herkes onun adını bilirpetite herkes onun adını bilirpetite herkes onun adını bilirpetite herkes onun adını bilirpetite herkes onun adını bilirpetite herkes onun adını bilir

Sevdiğim mekanları buraya yazayım ben de

Tamirane

Santralİstanbul'un bahçesinde bulunan bu hoş mekan özellikle de yaz aylarında çok daha güzel oluyor.

Sloganları da çok güzel,Repair yourself (kendini tamir et )

Haftasonları morning jazz sessions adı verilen caz dinletilerine yer veren Tamirane'nin özel takipçileri var ve değişik tarzdan grupları da yurt dışından getiriyorlar.
İtiraf edeyim birçoğunu ben de bilmiyorum ama isimlerini google amcaya sorduğumda iyi müzik yapanları getirdiklerini gördüm.

Müziği beğenmeseniz de ,en kötü ihtimalle bir şeyler yer ve kalkarsınız.Yemekleri çok güzel.

Alt 09-12-2009, 13:16   #226
petite
Moda

petite herkes onun adını bilirpetite herkes onun adını bilirpetite herkes onun adını bilirpetite herkes onun adını bilirpetite herkes onun adını bilirpetite herkes onun adını bilirpetite herkes onun adını bilirpetite herkes onun adını bilirpetite herkes onun adını bilirpetite herkes onun adını bilirpetite herkes onun adını bilir

Vivaldi'nin "Dört Mevsimi" ile tanınan keman sanatçısı Nigel Kennedy , üç akşam İstanbul'da Jimi Hendrix klasiklerini yorumlayacak.İlki bu akşam 21:30'da Babylon'da.

Nigel Kennedy Quintet: Jimi Hendrix Experience
tarih : 09.12.2009 2100 - 11.12.2009 22:00:00
mekan : [Linkleri görebilmek için üye olmaniz gerekmektedir. Hizli üye olmak için tiklayiniz!!]

Bilet fiyatları
10 - 11 Aralık / Masa: 100,00 TL - Ayakta: 77,50 TL
9 Aralık / Masa: 100,00 TL - Ayakta: 66,50 TL

Klasik müzik dünyasının albümleri milyonlar satan asi ruhlu punk çocuğu Nigel Kennedy heyecan verici üç gece için İstanbul’da! Eleştirmenlere ve hayranlarına göre zamanımızın en iyi keman sanatçılarından biri olarak kabul edilen Kennedy, Jimi Hendrix’e adadığı bu projesinde Hendrix klasiklerini avuçları içine alıyor.

25 yıllık kariyerine sayısız bestseller albüm ve proje sığdıran Nigel Kennedy klasik müziğin tüm tabularına başkaldıran tutumunu da sürdürüyor. 1989 yılında yayınladığı albüm “Vivaldi The Four Seasons” iki milyonu aşkın bir satış rakamı yakaladı ve Guiness Rekorlar Kitabı’na girdi.

Kennedy, olağanüstü yeteneğinin yanısıra aykırı kişiliği ile de tüm dünyanın dikkatini çekmeyi başardı.

Viyolonselist bir baba ve piyanist bir anneye sahip olmanın genetik avantajları ile büyüyen Nigel Kennedy, 2006’da Blues Note etiketi ile yayınladığı ilk caz albümüyle de adından söz ettirmişti.

The Who ile birlikte sahne alan, The Doors klasiklerini dahice yorumladığı “The Doors Concerto” ve belki de en sevilen albümlerinden “The Kennedy Experience” ile Jimi Hendrix’e saygı duruşunda bulunan Kennedy’nin grubuyla birlikte Purple Haze ve Fire And Drifting gibi Hendrix klasiklerine uzanacağı bu benzersiz performanslar kaçırılmamalı.
petite size Teşekkür Edenler:
Alt 09-12-2009, 15:17   #227
petite
Moda

İstanbul aşığı Monica Molina İstanbul'a geliyor!İspanyol müziğinin dünyaca ünlü yıldızı 12 Aralık Cumartesi İşSanat sahnesinde dinleyicileriyle buluşacak.

Monica Molina hakkında bir bilgi.
AUTORRETRATO (SELF POTRAIT) albümününde ön ve arka kapakta İstanbul fotoğrafları var.

Dünyaca ünlü starların albüm kapaklarına imza atan Javier Salas ile çok özenli bir çalışma sonucu son albümünün ön kapak ve arka kapak fotoğraflarını İstanbul'da çeken yıldız boğazın ve ülkemizin güzelliklerini böylece tüm dünyaya taşıyarak çok konuşulmuştu. Monica Molina'nın su ana kadar gerçekleştirdiği onlarca röportajda ise sürekli sorulan neden albüm kapağı Türkiye? sorusuna verdiği cevap çok açık: 'Ben Türkiye'yi ,Türkler beni çok seviyor...İstanbul dünyanın en güzel şehirlerinden biri. Orada olmak nefes almak ayrıcalık'.

Bilet fiyatları 1. Kategori: 107,00 TL
2. Kategori: 97,00 TL
3. Kategori Tam: 82,00 TL, İnd.: 72,00 TL

Dinleyenin içini ısıtan, biraz melankolik, biraz umut dolu, ama her zaman romantik bir ses...

Türkiye’de de biletleri haftalar öncesinden tükenen konserleri ve büyük satış rakamlarına ulaşan albümleriyle çok iyi tanınan Monica Molina, albümleriyle tüm dünyada aşk rüzgârları estiriyor. En güzel şarkılarını bir araya getirdiği son albümü “Autorretrato”nun kapak çekimlerini İstanbul’da gerçekleştiren güzel şarkıcı ülkesi İspanya’da bir platin plak makinesi adeta. Dinlemiş olanların bir kez daha duymak isteyeceği, dinlememiş olanların ise kaçırmaması gereken bir ses. Molina’nın sıcak sesi Aralık ayında İş Sanat izleyicilerini ısıtacak.
Alt 11-12-2009, 13:03   #228
petite
Moda

Mirkelam ve Kargo aynı sahnede

Türk Pop'unun en sağlam kalelerinden Mirkelam, Türk Rock'ının belirleyici isimlerinden Kargo ile güçlerini birleştirdi.

Kendine has yorumu ve geçip gitmeyen şarkılarıyla Mirkelam, 90'lardan bu yana standartlara taviz vermeyen tarzını dinleyicileriyle paylaşıyor. Aynı 10 yıldan beri parçalarıyla en unutulmaz anlara eşlik etmiş Kargo ise kadrosundaki değişikliklerin en büyüğü ile karşımızda olacak.

Mirkelam'ın solistliği ve bu iki ismin kendine has müzikleri, en çok INXS grubunun prodüktörü olarak tanınan Mark Opitz tarafından da desteklenerek yepyeni bir sound meydana getirdi.

Bir single için düşünülen bu birleşme, kısa bir süre sonra kabından taşarak bir albüme dönüştü.
Cem Karaca ve Moğollar'ın, Barış Manço ve Kurtalan Express'in ortaklıklarından sonra Türk müziğinin en heyecan verici sentezlerinden biri Aralık'ta ve yeni yılda dikkatleri çekmeye devam edecek.

Tarih:11 Aralık 2009
Fiyat: 34,50 TL
Mekan:Beyoğlu Hayal Kahvesi

Saygılar,sevgiler
Alt 11-12-2009, 13:57   #229
petite
Moda

Larry O'neill Park Cafe'de

Park Cafe&Bar, her Cumartesi müdavimlerini Blues müziğinin dünyaca ünlü sesi Larry O’neill ile buluşturuyor…

Pazar günleri hariç haftanın her günü gece saat 02.00’ye kadar hizmet veren Park Cafe&Bar, her Cumartesi müdavimlerini ve sevenlerini Jazz ve Blues müziğinin dünyaca ünlü sesi Larry O’neill ile buluşturuyor…

Adres: Dünya Sağlık Sokak Vakıf çıkmazı No: 1, Taksim (The Marmara’nın sokağında)
Telefon: 0212 252 30 30 / 252 56 41
Alt 17-12-2009, 13:09   #230
petite
Moda

Bu cuma Martin Landsky coşturacak.

Ünlü DJ İstanbul'un yeni gözde mekanı 11:11 'de muhteşem bir set sunacak.

Aktivite Tarihi: 18 Aralık 2009, Cuma
Mekan İsmi: 11:11Adres:Meşrutiyet Cad. No:69 Tepebaşı ( Eski Wanna )
Giriş Ücreti: Ücretsiz

Türkiye'yi daha önce ziyeret edip; İndigo ve Crystal'da performans sergileyen Martin Landsky, bu kez İstanbul'un yeni gözdesi 11:11 müdavimlerine muhteşem bir set sunacak!
Poker Flat label'ını takip edenler, Martin'in bu label'ı yarattığını ve dünya çapında ne kadar önemli bir isim olduğunu zaten gayet iyi biliyolar.
Alt 17-12-2009, 15:36   #231
Gönülçelen
Moda
2007 En Aktif Üye 2.si 2008, 2009 En Keyifle Okunan Üye

Gönülçelen - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Adım: Kader
Son Aktivite: Dün 23:59
Mesleğim:Öğrenci
Teşekkür: 2,057
1,758 Mesajına 3,169 kez Teşekkür Aldı.
Ruh Halim:
Tecrübe Puanı: 185
Gönülçelen forum seninle gurur duyuyorGönülçelen forum seninle gurur duyuyorGönülçelen forum seninle gurur duyuyorGönülçelen forum seninle gurur duyuyorGönülçelen forum seninle gurur duyuyorGönülçelen forum seninle gurur duyuyorGönülçelen forum seninle gurur duyuyorGönülçelen forum seninle gurur duyuyorGönülçelen forum seninle gurur duyuyorGönülçelen forum seninle gurur duyuyorGönülçelen forum seninle gurur duyuyor

Amaan, ben Celigin yeni actigi bara gitmek istiyorum bir dahakine :-D
Alt 28-12-2009, 23:26   #232
herakles
Özel

herakles - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Adım: erhan tuncay
Son Aktivite: 03-05-2010 16:56
Mesleğim:bilişim
Teşekkür: 0
5 Mesajına 11 kez Teşekkür Aldı.
Ruh Halim:
Tecrübe Puanı: 0
herakles bilinmeyene doğru yelken açıyor

MASK Live Music Club
Müzik - Canlı Müzik
Açıklama:
+ Haftanın 7 günü canlı müzik
+ Her gün 05.00`a kadar açık
PAZARTESİ : On the Road Band
SALI : Canlı Karaoke
ÇARŞAMBA : 3some
PERŞEMBE : Erdem Akakçe
CUMA : Murat Çekem
CUMARTESİ : Cem Kılıç
Alt 29-12-2009, 19:22   #233
petite
Moda

Alıntı:
Gönülçelen Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Amaan, ben Celigin yeni actigi bara gitmek istiyorum bir dahakine :-D

Orada her şey 10 TL imiş.Mekanın adı da 10
petite size Teşekkür Edenler:
Alt 04-02-2010, 00:11   #234
Mine
Özel
2008 En Süslü Üye 3.sü.

Mine - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Adım: Mine
Son Aktivite: Bugün 12:25
Mesleğim:artık bir mezun :)
Teşekkür: 386
341 Mesajına 632 kez Teşekkür Aldı.
Tecrübe Puanı: 90
Mine forum seninle gurur duyuyorMine forum seninle gurur duyuyorMine forum seninle gurur duyuyorMine forum seninle gurur duyuyorMine forum seninle gurur duyuyorMine forum seninle gurur duyuyorMine forum seninle gurur duyuyorMine forum seninle gurur duyuyorMine forum seninle gurur duyuyorMine forum seninle gurur duyuyorMine forum seninle gurur duyuyor

Maçka -> Al Jamal

Bekarlığa Veda gecesi için çok ideal bir mekkan kınanız bile göbek taşında dansözler ve davul eşliğinde yakılıyor

Mine size Teşekkür Edenler:
Alt 02-03-2010, 09:34   #235
petite
Moda

Progressive rock'ın en önemli İngiliz temsilcisi Marillion, 30 yıllık tarihleri boyunca ilk kez İstanbul'da! Hem de akustik bir konser için!

Yer :Balans Jolly Joker
Tarih : 04 Mart 2010 - Perşembe
Adres :Balo Sokak No: 22 Galatasaray/Beyoğlu

Marillion Kimdir?
Pink Floyd, Yes, Genesis gibi büyük isimlerden etkilenip onların müziğini 80'li ve 90'lı yıllarda modernleştiren Marillion başta Dream Theater, Porcupine Tree, Tool, The Mars Volta ve Radiohead olmak üzere bir çok grubu etkilemiş gruplardan biridir.

Bilet fiyatları:
Ayakta Tam: 67,25 TL, Ayakta Öğrenci: 47,25 TL
Balkon VIP: 101,00 TL (Tükendi)
Alt 09-03-2010, 13:27   #236
petite
Moda

Gevende & Klein & Cluzel

'Gevende & Klein & Cluzel', Gevende’nin bas klarnetçi Tobias Klein ve guitarist Damien Cluzel ile birlikte yürüttüğü bir müzik projesi.

Gevende üyeleri Klein ve Cluzel ile 2006 yılında tanıştı. Bu tanışıklık müzikal bir yolculuğun da başlangıcı oldu. Birkaç kez birlikte çaldıktan sonra ortak bir proje yapmaya karar verdiler.

2008’de Tobias Klein ve Damien Cluzel tekrar İstanbul’a geldi. Provaların ardından projenin ilk konseri gerçekleştirildi. Birlikte yaptıkları müziği kayda geçirdiler ve internet üzerinden fikir alışverişleri devam etti, gelişti.

“Gevende & Klein & Cluzel” bu kez Eskişehir Amatör Caz Müzisyenleri Festivali açılış konseri için bir araya geliyor, Eskişehir’den hemen önce İstanbul’da Beyoğlu Hayal Kahvesinde sahne alacaklar.

Fiyat: 23,50 TL
09 Mart 2010 - Salı

Beyoğlu Hayal Kahvesi
Alt 27-04-2010, 12:44   #237
Gönülçelen
Moda
2007 En Aktif Üye 2.si 2008, 2009 En Keyifle Okunan Üye

Gönülçelen - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Adım: Kader
Son Aktivite: Dün 23:59
Mesleğim:Öğrenci
Teşekkür: 2,057
1,758 Mesajına 3,169 kez Teşekkür Aldı.
Ruh Halim:
Tecrübe Puanı: 185
Gönülçelen forum seninle gurur duyuyorGönülçelen forum seninle gurur duyuyorGönülçelen forum seninle gurur duyuyorGönülçelen forum seninle gurur duyuyorGönülçelen forum seninle gurur duyuyorGönülçelen forum seninle gurur duyuyorGönülçelen forum seninle gurur duyuyorGönülçelen forum seninle gurur duyuyorGönülçelen forum seninle gurur duyuyorGönülçelen forum seninle gurur duyuyorGönülçelen forum seninle gurur duyuyor

Cok büyük bir yabanci hayranligi var =)
Alt 22-05-2010, 22:09   #238
Serap
Gezgin

Serap - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Adım: Serap
Son Aktivite: Bugün 05:19
Mesleğim:Jeof. Müh.
Teşekkür: 144
37 Mesajına 104 kez Teşekkür Aldı.
Ruh Halim:
Tecrübe Puanı: 71
Serap herkes onun adını bilirSerap herkes onun adını bilirSerap herkes onun adını bilirSerap herkes onun adını bilirSerap herkes onun adını bilirSerap herkes onun adını bilirSerap herkes onun adını bilirSerap herkes onun adını bilirSerap herkes onun adını bilir

Espira calgili meyhaneye mutlaka gitmelisiniz.
Her gece farkli muzik turleri var. Mekanin olmazsa olmazi ise HORON
İstiklal Cad. Rumeli Han kat 3 Beyoğlu (Ramiz kofteci karsisi)
30 Mayis Pazar gunu horon gecesi olacak.

Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)

Seçenekler
Stil