-
Ohooo bi kere başladık ya artık çorap söküğü gibi gelir arkası şaka bi yana gururlandık başarılarının aynen böyle devam etmesini diliyorum sevgili Çağatay
İYİLER HER ZAMAN KAZANIR!
-
-
Admin
- Rep Puanı
- 200
-
-
-
-
Hoşgeldim üye
- Rep Puanı
- 0
-
-
-
-
Tebrikler,
Hayat bize övgüler sunar. Çağatay Ağabey şimdide sana sundu. Bu bir başarıdır ve başarı tebrik edilir. Aslında burda yüreği atan çok sayıda insan sana ödül veren insanlar gibi seni izleyip senden tv de o elektriği aldığı için şu anda yanında
ama bunun olmasında ki en büyük imkan bu sitenin kurulması bu site olmasaydı insanlar sana olan yakınlıklarını gösteremeyeceklerdi
ve bunun bir adım ötesine geçildi ve sevdiği programda yer alıp mutlu oldu bu insanlar, kaç kişiye bu fırsat sunuluyordu ki, rolünü kapan orda senin yanında olmaktan gurur duyuyordu. Sen insanları mutlu ediyorsun ve senin mutlu olman ve bu güzelliklerle mukafatlandırılman çok güzel bir durum.
Sen her zaman ödüllere layıksın ve biliniyor ki canlı ve cansız ödüllerle her zaman mukafatlandırılıyorsun. Senin için atan her her yürek senin bir ödülün ve bu ödüller gün geçtikçe artacak bu çok doğal.
Ben Çağatay Ağabey seni ödül aldığın için tebrik ediyorum ve sana teşekkür etmek istiyorum bana bu GÜZEL arkadaşlarla tanışma fırsatı da sunduğun için. Hayat herkese hediyelerini veriyor. Benimde gülüp eğlendiğim ve inandığım bir ailem olduğu için. Birbirine gülümseyen her meleğe teşekkürler.
Birbirine güzellik katan herkese teşekkürler.
Çağatay Ağabey sen daha bir çok ödüle (canlı ve cansız), güzelliğe layık olacaksın. Başarılarının devamını dilerim.
-
-
Bir önceki ödül töreni ile ilgili yazımda bu ödül diğer ödüllerinde habercisi gibi demiştim
Tekrar tekrar tebrikler. Ne yazsak çizsekde mutluluğumuzu anlatabilsek, inanın az gelir. İnsanlık duygularının en zirvesinde gerçekleştirilen aktivite ve programların karşılığını daha ilerleyen zamanlarda çokca alacağınıza yürekten inanıyorum. Menfaat güdülmeden yapılan her iyiliğin, güzelliğin, neşenin altında Çağatay ve ekibinin imzasını daha çok göreceğiz.
Sağlık, Mutluluk, Başarıının getireceği Nice Ödüllere diyorum.
-
-
-
-
süperr :)
tekrar cok cok tebrikler
cok daha fazlasini hakediyorsun.. daha nicelerini bekliyoruz..
-
-
Çağatay Aydın Üniversitesinden sonra İstek vakfı Kartal Uluğbey okulu öğrencileri de" Çağatay yolda programı "yılın en iyi gezi programı seçmesi senin ne kadar doğru işler yaptığının kanıtıdır.Yolun açık olsun Tebrikler
-
-
-
-
Daha nice ödüllere inşallah.
-
-
Sevgili Çağatay,
Hiç bir şey sebebsiz değildir...
İşine verdiğin emek, duyduğun saygı bu ödüllere layık olduğunun hakkettiğinin göstergesi...
Yeter ki iste başaramayacağın bir konu olmadığından hiç şüphem yok. Daha nice ödüllerin sevincini birlikte paylaşmak dileğiyle...
Sevgilerimle..
-
-
çağatayım sen aslında her hafta değil hergün bir ödül almayı hak ediyorsun
insanın gezip göremeyeceği yerleri ekrana tüm ayrıntılarıyla taşıyorsun sen değilde benmi ödül alacağım başarılarının sürekliliğini ve devamını dilerim
-
-
nazar değmesin 
daha nice ödüllere inş :)
-
-
-
-
Ayyyy süper haber yaaaa :figure_skater_spin_ bi kaç gün siteden uzak kaldım daha ilk ödülün programını bile izleyemedim
(
Siteyi açar açmaz bu güzel haberi almakla inanın çok ama çok sevindim takrar tekrar KIRK BİR KERE MAŞALLAH diyorum ve ödüllerinin sayısını unutacak kadar çok olmasını diliyorum ÇAĞATAY'cım...
-
-
-
-
tebrik ederim daha nice ödüllere inşallah
-
-
Bu ödüller tabiri caizse büyük depremin habercisi olan öncü sarsıntılar.
Yıllardır süregelen sabrın, azmin, dürüstlüğün,özverinin, samimiyetin biriktirdiği enerji açığa çıkmaya başladı.
Gençlerle başlayan bu sarsıntılar yukarılarda oturanlar tarafından da hissedilecek ve birilerinin artık güzelliklerin farkına varmasını sağlayacaktır.
Büyük deprem yakındır, çok şükür ki bu deprem yıkıcılığıyla değil, yapıcılığıyla, tüm halkı kucaklamasıyla, sevgisiyle, sıcaklığıyla,dürüstlüğüyle,kimselere taviz vermedende bu sektörde başarı elde edilebileceğini göstermesiyle kendini hissettirecek.
Tebrikler dostum, seni ve ekibini yürekten kutluyor başarılarının daim olmasını diliyorum.
-