-
-
-
Tebrikler.Alışmaya Başladık Ödüllere.Gerisinin Devamını Bekliyoruz Artık.Başarılar Çağatay Usta Ve Tüm Ekibine...
-
-
Tebrikler Çağatay ben hissetmiştim devamının geleceğini bitmeyen enerjin ve zekanla daha çok ödülleri hak ediyorsun seninle gurur duyuyoruz
-
-
her zamanki gibii yine tebrikler çağatay abi...
-
-
Gurur duyuyoruz seninle...
Gurur duyuyorum bu ailenin bir ferdi olduğum için...
Allah seni nazarlardan korusun...
Başarıların daim olsun...
-
-
Çağatay Abim eminim bu ödüler sadece 2008 için başlangıç niteliğindedir bu yıl ve bundan sonraki yıllarda da nice ödüllere... Bu kadar kaliteli , başarılı , eğitsel , ... bir iş çıkaracak başka biri daha var mı ki
Ben göremiyorum! (Gerçi gözümüz senden başkasını zaten görmez ) Tekrar tebrikler Çağatay Abim başarılarının yeni meyvalarını ailece toplamamız dileğiyle...
-
-
Tebrikler Cagatay abi,daha nice guzel odullere insallah :)
-
-
director
Misafir
İnsanlar vardır birşeyler yapar, insanlar vardır doğduğu günden itibaren birşeyleri hak eder, insanlar vardır hayatın onlarla çok daha güzel olduğunu anlarız...
İşte ÇAĞATAY abicim sen bu insanlardansın birşeyler yapıyorsun, başarılarının karşısında bu ödülleri hak ediyorsun... Ve kendi adıma eklemek istiyorum ki hayat seninle daha güzelleşiyor....
Şimdi ne denir? ne söylenir?
Sadece,
"biz bunu hakettik mi?"
"Ödüllerin devamını bekliyoruz mu?"
"sadece tebrikler mi?"
Ben bunlar söylemeyeceğim.
Programın her bir saniyesinin güzel olması için günlerce sabahlayan, çekimlerde gözüne takılan güzel kareleri çekebilmek için omzuna kamerayı alan, üyelerinin mutluluğu için organizasyonları yapabilmek adına saatlerce telefonda dil döken, İzleyicilere "faydalı" şeyler verebilmek ve Türkiye'de yaşanılan tüm sıkıntıları o 28' dakikada da olsa unutturabilmek adına çaba gösteren bir abisin sen, şunu da belirtmeden geçmeyeceğim.
Herkes senin güler yüzünü, sıcaklığını, samimiyetini, doğallığını, dürüstlüğünü ekranalardaki gerçekçiliğini seviyor. Tamam ben de bunları çok seviyorum ve bunları yanında çalışan birisi olarak bire bir yaşıyorum ancak ben senin işindeki EN ZOR yanlarını da seviyorum..
Evet ödüller bizi kesmez, kesmiyecek.
Nice onlarca ödüllere hep birlikte inşallah canım abim...
TEBRİKLER....
Konu director tarafından (01-06-2008 Saat 04:46 ) değiştirilmiştir.
-
-
Yolun acik olsun, tekrar tebrikler...
-
-
Mehmet / Mühendis
- Rep Puanı
- 175
-
-

Ardı arkası kesilmez demiştim. Bir kez önü açıldı mı dur durak bilinmez. Çağatay sabırla koruğu pekmez etti. Yakında televizyonlardan transfer teklifleri de gelecek. Böyle güzel proğramı herkes seyretmek isteyecektir. Başarılarına yenileri eklensin.
-
-
Üstadım tebrikler....Sabah sabah valla ne yalan söyleyeyim sevinçli haberi okuyunca tüylerim diken diken oldu....Gurur verici..Başarılarınızın devamını diliyorum sevgili dostum..
-
-
-
-
Alışmamız lazım artık bunlara ya :)
Tebrikler abi.
-
-
Ödüller son sürat devam he :)
Tebrikler Çağatay abi
-
-
tebriklerr....
kesinlikle iyiler her zaman kazanır inancındayım...
allahh nice ödüller nasip etsin efenimm
-
-
Ödüllendirilmek kadar güzel birşey varmı ?
-
-
Kemal / Tesis Müdürü
- Rep Puanı
- 235
Tebrikler Çağatay, başarılarının devamını diliyorum.
-
-
Ufuk Koldaş
Misafir
-
-
Abicim bakınız ben demiştim ödül töreninden ödül törenine koşmakla geçecek sene çok yorulacaksın abi diye :)
İşte üzerinden çok geçmedi ki bir ödül daha :)
Niceleri gelecektir şüphe yok..
Tebrikler abicim..
-