-
Stuttgart Temsilcisi
- Rep Puanı
- 0
hayirli ugurlu olsun. basarili olacagina eminiz :)
-
-
-
-
arzubuse
Misafir
-
-
Çağatay Şahin
- Rep Puanı
- 200
Arkadaşlar buluşmalara kitap getireceğiz. İsteyen arkadaşlar orada satın alabilir. Almış olanlarınkini ise imzalarız. Kitabın satış fiyatı 12 YTL. Ancak ben üyelerimize 10 ytl. den vericem. Kusura bakmayın fazla bir indirim değil belki ama:) en azından bunu koparabildim sizler için..
-
-
Hayırlı oğurlu olsun :)
Yarın kutlarız artık :)
-
-
hayırlı ve de uğurlu olsun çağataycım.uğur getirsin diyecem evet ben geliyorum istanbula artık imzalı alırım kitabımı :)
-
-
Renkli, kıpır kıpır bir kitap. Hayirli olsun:)
-
-
arzubuse
Misafir
-
-
-
-
Kitap süper olmuş çok havalı...
Hayırlı Uğurlu olsun....
-
-
Özel
- Rep Puanı
- 187
kocaman kocaman hayırlı ve de uğurlu olsunn:)
süper görünüyor,diğer başlığada yazdığım gibi,yarın ki buluşmaya gidecekler çok şanslısınızz,ellerine,aklına ve de emeğine sağlık çağatay,bu birinci baskı ama eminim ki daha şimdilik böle,10.,20. baskılara inşallahhhh:)
-
-
Özel
- Rep Puanı
- 189
hayırlı uğurlu olsun.... gerçekten gurur verici bir olay ve bu gururu sonuna kadar hakettin abi sen... kısmet diğer eserlerine:)
-
-
Özel
- Rep Puanı
- 0
Yazın dünyası yeni bir kalem kazandı. Hayırlı olsun.
-
-
Özel
- Rep Puanı
- 172
oleyyyyyyyy :) hayırlı uğurlu olsunnnnnnnnnnn...emeğinize sağlık..hepinizi tebrik ediyorum..
-
-
-
-
Özel
- Rep Puanı
- 173
-
-
Özel
- Rep Puanı
- 0
cok hos duruo hayırlı olsun
-
-
Özel
- Rep Puanı
- 178
uuuuuuu abi hayırlı uğurlu olsun. İmza kuyruğuna girdim bende. Bi F5 yarışması yapsak mı acaba ilk imzalatanı seçmek için :)
-
-
Eray / Site Kurucusu
- Rep Puanı
- 200
Valla o kadar emek ,o kadar çaba ve uğraş ..
Sonunda Çağatay abinin bir bebeği daha :)
Valla çok çok tebrik ediyorum başarıların ,yeniliklerin ardı arkası kesilmesin inşallah.. Tüm Çağatayyolda.Net ailesine,Türkiye'ye ve Çağatay abiye hayırlı uğurlu olsun bol bol satılsın inşallah..
-
-
Hoşgeldim üye
- Rep Puanı
- 0
-